Stikkord

, , , ,


Eg skal bli pappa!

Wow, for en følelse ! Det e litt spesielt. Mange tanker i hodet. I september kom kona og viste meg resultatet på en pinne. Eg pappa, hallo! Eg sitt no å skriv her i slutten av mars. Det e i underkant av to måna te han kjem, eg glede meg veldig. Likevel, det blir ei totalforandring av kværdagen her. Kulen på magen te kona e blitt stor, og fin. Det e mykje som skal klargjøres. Barnestol, vugge, vippestol, dagseng, stelleveske, sprellepledd, stellekommode, klea i størrelsa beregna for de tre-fire første månan….you name it. Eg veit, menn har blitt pappaer i mange tusen år, og det har gått bra. Det blir nok å gå bra for meg også. Men det e kanskje ikkje så mange som sett ord på tanka og følelsa. Følelsan ja. E egentlig lei av å vente eg også. Kanskje mer lei enn kona.
Det blir jo spesielt å se korsn denne nye verdensborgeren ser ut, se korsn han utvikle seg og blir stor. Det e jo ei ny æra i vente. En liten en som skal lære å smile, sitte, krabbe, stå og gå. Akkurat likedan som eg og kona gjorde det når vi va «ny».

 

2014 © Tanka fra en kommende Pappa 