Stikkord


Da har eg og gutn vært på ute- og guttetur.

Fantastisk bra vær i dag, og en kjempefin dag for å gå en topptur på truga, og ha gutungen med seg i bæresele, Babybjørn One. Det siste, e ikkje særlig å anbefale på utetura kor det kreves «tonn» med klea.  Uansett, eg prøvde. 

Turen gjekk te Brensholmen på Kvaløya og målet va å komme seg opp te Ørnfløya.  Vi byinnt å gjøre oss klar te tur.  Gutn inn i bagasjerommet for klees på i 3-4 lag.  Hodehalshua og votta, boblebukse og jakke, solkrem og solbrilla, sånn at han like gjerne kunne vært forveksla med en flyger fra krigens dager…

image

Så va det å kle på seg sjøl, Babybjørn og truga. Det mest knotatte va å få gutn opp i Babybjørn. Det va trangt både før meg og gutn, men som vanlig, gutn klage ikkje mykje.

Mens vi holdt på å gjøre oss klar, byinnte det oxo å blåse opp kald sur vind. Likevel vi byinnt no å gå. Etter 150 meter fant eg ut at det ikkje va verdt det. Det ville ikkje vært «fair» å trosse alt og tvinge gutn me te toppen. Eg skal tross alt få han til å forbinde sånne her tura med kos.

image

Ut på tur, aldri sur

Førr å gå sånne her tura, så må man ha bæremeis.

Lærdommen e klar: utetura med småbarn – -> Bæremeis e et must!
Ikkje tving igjønna egne mål! Gå tur på ungen sine premisser.

Etter å ha returnert til bilen og putta sekk og truga inn i biln, så kjørte vi te fergeleiet på Brensholmen. Der fikk Vegard komme fram i passasjersetet for servering av sein lunsj, og gjett om han va fornøyd!
image

Etter mat kjørte vi heim, og da va det tid for en blund i biln ☺

No har eg vært å investert i bæremeis, så ved neste mulighet så ska det ikkje stå på utstyret førr å komme seg ut på tur.

Valget falt på Osprey Poco Premium
image

image

image